Von dem Buch Environmental Improvement Potentials of Meat and Dairy Products: Possible Policy Targets and Measures haben wir 2 gleiche oder sehr ähnliche Ausgaben identifiziert!

Falls Sie nur an einem bestimmten Exempar interessiert sind, können Sie aus der folgenden Liste jenes wählen, an dem Sie interessiert sind:

Environmental Improvement Potentials of Meat and Dairy Products: Possible Policy Targets and Measures100%: Joint Research Centre, Sous la direction de: European Commission: Environmental Improvement Potentials of Meat and Dairy Products: Possible Policy Targets and Measures (ISBN: 9783845454931) 2011, Dictus Publishing, in Englisch, Taschenbuch.
Nur diese Ausgabe anzeigen…
Environmental Improvement Potentials: of Meat and Dairy Products70%: Joint Research Centre, Sous la direction de: European Commission: Environmental Improvement Potentials: of Meat and Dairy Products (ISBN: 9783843336161) 2011, Dictus Publishing, in Englisch, Taschenbuch.
Nur diese Ausgabe anzeigen…

Environmental Improvement Potentials of Meat and Dairy Products: Possible Policy Targets and Measures
10 Angebote vergleichen

Bester Preis: 54,48 (vom 09.04.2013)
1
9783845454931 - Joint Research Centre, Editor: European Commission: Environmental Improvement Potentials of Meat and Dairy Products: Possible Policy Targets and Measures
Joint Research Centre, Editor: European Commission

Environmental Improvement Potentials of Meat and Dairy Products: Possible Policy Targets and Measures (2011)

Lieferung erfolgt aus/von: Vereinigte Staaten von Amerika EN PB NW

ISBN: 9783845454931 bzw. 3845454938, in Englisch, 224 Seiten, Dictus Publishing, Taschenbuch, neu.

63,74 ($ 83,00)¹ + Versand: 3,06 ($ 3,99)¹ = 66,80 ($ 86,99)¹
unverbindlich
Lieferung aus: Vereinigte Staaten von Amerika, Usually ships in 24 hours.
Von Händler/Antiquariat, Amazon.com.
The report is a scientific contribution to the European Commission's Integrated Product Policy framework, which seeks to minimise the environmental degradation caused throughout the life cycle of products. This report first presents a systematic overview of the life cycle of meat and dairy products and their environmental impacts, covering the full food chain. It goes on to provide a comprehensive analysis of the improvement options that allow reducing the environmental impacts throughout the life cycle. Finally, the report assesses the different options regarding their feasibility as well as their potential environmental and socioeconomic benefits and costs. The report shows that meat and dairy products contribute on average 24% to the environmental impacts from the total final consumption in EU-27, while constituting only 6% of the economic value. The main improvement options were identified in agricultural production, in food management by households (avoidance of food wastage), and related to power savings. Paperback, Label: Dictus Publishing, Dictus Publishing, Produktgruppe: Book, Publiziert: 2011-08-11, Studio: Dictus Publishing.
2
9783845454931 - Joint Research Centre, Sous la direction de: European Commission: Environmental Improvement Potentials of Meat and Dairy Products: Possible Policy Targets and Measures
Joint Research Centre, Sous la direction de: European Commission

Environmental Improvement Potentials of Meat and Dairy Products: Possible Policy Targets and Measures (2011)

Lieferung erfolgt aus/von: Frankreich EN NW

ISBN: 9783845454931 bzw. 3845454938, in Englisch, 224 Seiten, Dictus Publishing, neu.

56,04
unverbindlich
Lieferung aus: Frankreich, Habituellement expédié sous 24 h.
Von Händler/Antiquariat, Amazon.fr.
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen
3
9783843336161 - Joint Research Centre, Sous la direction de: European Commission: Environmental Improvement Potentials: of Meat and Dairy Products
Joint Research Centre, Sous la direction de: European Commission

Environmental Improvement Potentials: of Meat and Dairy Products (2011)

Lieferung erfolgt aus/von: Frankreich EN NW

ISBN: 9783843336161 bzw. 3843336164, in Englisch, 224 Seiten, Dictus Publishing, neu.

56,04
unverbindlich
Lieferung aus: Frankreich, Habituellement expédié sous 24 h.
Von Händler/Antiquariat, Amazon.fr.
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen
4
9783845454931 - Joint Research Centre, Editor: European Commission: Environmental Improvement Potentials of Meat and Dairy Products: Possible Policy Targets and Measures
Joint Research Centre, Editor: European Commission

Environmental Improvement Potentials of Meat and Dairy Products: Possible Policy Targets and Measures (2011)

Lieferung erfolgt aus/von: Vereinigtes Königreich Großbritannien und Nordirland EN PB NW

ISBN: 9783845454931 bzw. 3845454938, in Englisch, 224 Seiten, Dictus Publishing, Taschenbuch, neu.

60,94 (£ 52,00)¹
unverbindlich
Lieferung aus: Vereinigtes Königreich Großbritannien und Nordirland, Usually dispatched within 24 hours.
Von Händler/Antiquariat, Amazon.co.uk.
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen
5
9783843336161 - Joint Research Centre, Editor: European Commission: Environmental Improvement Potentials: of Meat and Dairy Products
Joint Research Centre, Editor: European Commission

Environmental Improvement Potentials: of Meat and Dairy Products (2011)

Lieferung erfolgt aus/von: Vereinigtes Königreich Großbritannien und Nordirland EN PB NW

ISBN: 9783843336161 bzw. 3843336164, in Englisch, 224 Seiten, Dictus Publishing, Taschenbuch, neu.

61,41 (£ 52,00)¹
unverbindlich
Lieferung aus: Vereinigtes Königreich Großbritannien und Nordirland, Usually dispatched within 24 hours.
Von Händler/Antiquariat, Amazon.co.uk.
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen
6
9783845454931 - Joint Research Centre, Herausgeber: European Commission: Environmental Improvement Potentials of Meat and Dairy Products: Possible Policy Targets and Measures
Joint Research Centre, Herausgeber: European Commission

Environmental Improvement Potentials of Meat and Dairy Products: Possible Policy Targets and Measures (2011)

Lieferung erfolgt aus/von: Deutschland EN PB NW

ISBN: 9783845454931 bzw. 3845454938, in Englisch, 224 Seiten, Dictus Publishing, Taschenbuch, neu.

55,94
unverbindlich
Lieferung aus: Deutschland, Versandfertig in 1 - 2 Werktagen.
Von Händler/Antiquariat, VARIADO.
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen
7
9783843336161 - Joint Research Centre, Herausgeber: European Commission: Environmental Improvement Potentials: of Meat and Dairy Products
Joint Research Centre, Herausgeber: European Commission

Environmental Improvement Potentials: of Meat and Dairy Products (2011)

Lieferung erfolgt aus/von: Deutschland EN PB NW

ISBN: 9783843336161 bzw. 3843336164, in Englisch, 224 Seiten, Dictus Publishing, Taschenbuch, neu.

55,94
unverbindlich
Lieferung aus: Deutschland, Versandfertig in 1 - 2 Werktagen.
Von Händler/Antiquariat, VARIADO.
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen
8
9783845454931 - Joint Research Centre, Redactor: European Commission: Environmental Improvement Potentials of Meat and Dairy Products: Possible Policy Targets and Measures
Joint Research Centre, Redactor: European Commission

Environmental Improvement Potentials of Meat and Dairy Products: Possible Policy Targets and Measures (2011)

Lieferung erfolgt aus/von: Spanien EN NW

ISBN: 9783845454931 bzw. 3845454938, in Englisch, 224 Seiten, Dictus Publishing, neu.

54,48
unverbindlich
Lieferung aus: Spanien, Normalmente se despacha en 24 horas.
Von Händler/Antiquariat, Amazon.es.
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen
9
9783843336161 - Joint Research Centre, Redactor: European Commission: Environmental Improvement Potentials: of Meat and Dairy Products
Joint Research Centre, Redactor: European Commission

Environmental Improvement Potentials: of Meat and Dairy Products (2011)

Lieferung erfolgt aus/von: Spanien EN NW

ISBN: 9783843336161 bzw. 3843336164, in Englisch, 224 Seiten, Dictus Publishing, neu.

54,48
unverbindlich
Lieferung aus: Spanien, Normalmente se despacha en 24 horas.
Von Händler/Antiquariat, Amazon.es.
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen
10
9783843336161 - Joint Research Centre, a cura di: European Commission: Environmental Improvement Potentials: of Meat and Dairy Products
Joint Research Centre, a cura di: European Commission

Environmental Improvement Potentials: of Meat and Dairy Products (2011)

Lieferung erfolgt aus/von: Italien EN NW

ISBN: 9783843336161 bzw. 3843336164, in Englisch, 224 Seiten, Dictus Publishing, neu.

54,48
unverbindlich
Lieferung aus: Italien, Generalmente spedito in 24 ore.
Von Händler/Antiquariat, Amazon.it.
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen
Lade…