Von dem Buch Chemistry and Biochemistry of Food haben wir 3 gleiche oder sehr ähnliche Ausgaben identifiziert!
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100%: Jose Perez-Castineira: Chemistry and Biochemistry of Food (ISBN: 9783110595482) 2020, Erstausgabe, in Englisch, auch als eBook.
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76%: Jose Perez-Castineira: Chemistry and Biochemistry of Food Author (ISBN: 9783110593167) 2020, Erstausgabe, in Englisch, auch als eBook.
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65%: Jose Perez-Castineira: Chemistry and Biochemistry of Food (ISBN: 9783110595475) 2020, Erstausgabe, in Englisch, Taschenbuch.
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Chemistry and Biochemistry of Food - 5 Angebote vergleichen
Bester Preis: € 77,95 (vom 28.09.2020)1
Chemistry and Biochemistry of Food
~EN NW EB DL
ISBN: 9783110595482 bzw. 3110595486, vermutlich in Englisch, Walter De Gmbh Gruyter, neu, E-Book, elektronischer Download.
Lieferung aus: Deutschland, Versandkostenfrei.
Chemistry and Biochemistry of Food: This book provides an excellent platform for understanding the chemical processes involved in food transformation. Starting with the examination of major food components, such as water, carbohydrates, lipids, proteins and minerals, the author further introduces the biochemistry of digestion and energy metabolism of food ingredients. The last section of the book is devoted to modern food technologies and their future perspectives. Englisch, Ebook.
Chemistry and Biochemistry of Food: This book provides an excellent platform for understanding the chemical processes involved in food transformation. Starting with the examination of major food components, such as water, carbohydrates, lipids, proteins and minerals, the author further introduces the biochemistry of digestion and energy metabolism of food ingredients. The last section of the book is devoted to modern food technologies and their future perspectives. Englisch, Ebook.
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Chemistry and Biochemistry of Food
DE NW EB
ISBN: 9783110595482 bzw. 3110595486, in Deutsch, Gruyter Walter de GmbH, neu, E-Book.
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Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen
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