Falls Sie nur an einem bestimmten Exempar interessiert sind, können Sie aus der folgenden Liste jenes wählen, an dem Sie interessiert sind:
Nur diese Ausgabe anzeigen…
Nur diese Ausgabe anzeigen…
The Science and Technology of Foods - 9 Angebote vergleichen
Bester Preis: € 14,91 (vom 16.02.2018)The Science and Technology of Foods
ISBN: 9781899527205 bzw. 1899527206, in Englisch, Forbes Publications Ltd, Taschenbuch, gebraucht.
Von Händler/Antiquariat, Re-Read Ltd.
Forbes Publications Ltd. PAPERBACK. 1899527206 Ex-library/school book. Book is in good condition. Page discolouration present. Slight creasing present. Fingermarks present. Cover has some wear. Ideal for teachers/students. -- Re-Read is a social enterprise that trades in and recycles books to reduce waste, save them from landfill and provide services and activities that promote literacy, education attainment and quality of life in South Yorkshire and supports Askern Community Library. All overseas shipping is via Airmail. . Good.
The Science and Technology of Foods (2001)
ISBN: 9781899527205 bzw. 1899527206, in Englisch, Forbes Publications Ltd.
Von Händler/Antiquariat, Anybook Ltd.
Forbes Publications Ltd, 2001. This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book has soft covers. In fair condition, suitable as a study copy. , 1100grams, ISBN:1899527206.
The Science and Technology of Foods (2001)
ISBN: 9781899527205 bzw. 1899527206, in Englisch, Forbes Publications Ltd, Taschenbuch, gebraucht.
This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book has soft covers. In fair condition, suitable as a study copy. , 1100grams, ISBN:1899527206.
The Science and Technology of Foods
ISBN: 9781899527205 bzw. 1899527206, in Englisch, Forbes Publications Ltd, Taschenbuch, gebraucht.
1899527206 Ex-library/school book. Book is in good condition. Page discolouration present. Slight creasing present. Fingermarks present. Cover has some wear. Ideal for teachers/students.
The Science and Technology of Foods (2009)
ISBN: 9781899527083 bzw. 1899527087, in Englisch, 310 Seiten, 5. Ausgabe, Forbes Publications Ltd, Taschenbuch, gebraucht.
Neu ab: £26.95 (6 Angebote)
Gebraucht ab: £19.97 (6 Angebote)
Zu den weiteren 12 Angeboten bei Amazon.co.uk
Von Händler/Antiquariat, electric-chicken.
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen
The Science and Technology of Foods (2009)
ISBN: 9781899527083 bzw. 1899527087, in Englisch, 310 Seiten, 5. Ausgabe, Forbes Publications Ltd, Taschenbuch, neu.
Neu ab: £26.95 (6 Angebote)
Gebraucht ab: £19.97 (6 Angebote)
Zu den weiteren 12 Angeboten bei Amazon.co.uk
Von Händler/Antiquariat, Amazon.co.uk.
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen
The Science and Technology of Foods (2001)
ISBN: 9781899527205 bzw. 1899527206, in Englisch, 4. Ausgabe, Forbes Publications Ltd, Taschenbuch, gebraucht.
Von Händler/Antiquariat, Re-Read Ltd, SOUTH YORKSHIRE, Doncaster, [RE:5].
PAPERBACK, 4th Revised edition. Revised.