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The Complete Book of Egg Cookery - 13 Angebote vergleichen
Bester Preis: € 0,90 (vom 29.08.2019)The Complete Book of Egg Cookery (1983)
ISBN: 9780709009269 bzw. 0709009267, vermutlich in Englisch, Robert Hale, gebraucht.
Von Händler/Antiquariat, Cardiff Books.
Robert Hale. The Complete Book of Egg Cookery: 250 Easy-to-Prepare Recipes for all occasions. The most complete book on egg cookery with more than 20 different ways to prepare eggs and each method can be easily mastered; with illustrations by Lauren Jarrett. Red cloth covered boards with white cloth covered spine with red gilt lettering book is unused in very good+ condition. Dustwrapper red staining to inside edge not affecting book, two small tears front and back, thus in good condition. Red cloth covered boards with white cloth covered spine with red gilt lettering book is unused in very good+ condition. Dustwrapper red staining to inside edge not affecting book, two small tears front and back, thus in good condition. . Very Good. Cloth Red. 1983.
The Complete Book Of Egg Cookery
ISBN: 9780709009269 bzw. 0709009267, vermutlich in Englisch, London, Robert Hale, gebundenes Buch, gebraucht.
Von Händler/Antiquariat, Discover Books.
London, Robert Hale. Hardcover. POOR. Noticeably used book. Heavy wear to cover. Pages contain marginal notes, underlining, and or highlighting. Possible ex library copy, with all the markings/stickers of that library. Accessories such as CD, codes, toys, and dust jackets may not be included.
Complete Book of Egg Cookery
ISBN: 9780709009269 bzw. 0709009267, vermutlich in Englisch, Robert Hale, gebundenes Buch, gebraucht.
The book has been read but remains in clean condition. All pages are intact and the cover is intact. Some minor wear to the spine.
The Complete Book of Egg Cookery (1983)
ISBN: 9780709009269 bzw. 0709009267, vermutlich in Englisch, London, Robert Hale, gebundenes Buch, gebraucht.
Von Händler/Antiquariat, Owls Books, UT, Ogden, [RE:4].
All pages and cover are intact. Possible slightly loose binding, minor highlighting and marginalia, cocked spine or torn dust jacket. Maybe an ex-library copy and not include the accompanying CDs, access codes or other supplemental materials. Hardcover.
The Complete Book of Egg Cookery (1983)
ISBN: 9780026096201 bzw. 002609620X, in Englisch, 219 Seiten, Macmillan Pub Co, gebundenes Buch, gebraucht.
Von Händler/Antiquariat, Free State Books.
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen
The Complete Book of Egg Cookery (1983)
ISBN: 9780026096201 bzw. 002609620X, in Englisch, 219 Seiten, Macmillan Pub Co, gebundenes Buch, neu.
Von Händler/Antiquariat, Suzie Books.
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The Complete Book of Egg Cookery (1983)
ISBN: 9780026096201 bzw. 002609620X, in Englisch, 219 Seiten, Macmillan Pub Co, gebundenes Buch, gebraucht.
Von Händler/Antiquariat, Stock & Trade.
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The Complete Book of Egg Cookery (1983)
ISBN: 9780026096201 bzw. 002609620X, in Englisch, 219 Seiten, Macmillan Pub Co, gebundenes Buch, gebraucht.
Von Händler/Antiquariat, _betterworldbooks_.
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The Complete Book of Egg Cookery (1983)
ISBN: 9780026096201 bzw. 002609620X, in Englisch, 219 Seiten, Macmillan Pub Co, gebundenes Buch, neu.
Von Händler/Antiquariat, Vanderbilt CA.
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