Phase Transitions in Foods - ein Angebot gefunden

Bester Preis: 71,98 (vom 09.06.2016)
Aus dem Archiv:
1
9780080538730 - Yrjo H. Roos, Yrjo H Roos: Phase Transitions in Foods
Yrjo H. Roos, Yrjo H Roos

Phase Transitions in Foods (1995)

Lieferung erfolgt aus/von: Niederlande EN NW EB

ISBN: 9780080538730 bzw. 0080538738, in Englisch, Academic Press, neu, E-Book.

71,98
unverbindlich
Lieferung aus: Niederlande, Direct beschikbaar.
bol.com.
Assembling recent research and theories, this book describes the phase and state transitions that affect technological properties of biological materials occurring in food processing and storage. It covers the role of water as a plasticizer, the effect of transitions on mechanical and chemical changes, and the application of modeling in predicting stability rates of changes. The volume presents methods for detecting changes in the physical state and various techniques used to analyze phase behav... Assembling recent research and theories, this book describes the phase and state transitions that affect technological properties of biological materials occurring in food processing and storage. It covers the role of water as a plasticizer, the effect of transitions on mechanical and chemical changes, and the application of modeling in predicting stability rates of changes. The volume presents methods for detecting changes in the physical state and various techniques used to analyze phase behavior of biopolymers and food components. This book should become a valuable resource for anyone involved with food engineering, processing, storage, and quality, as well as those working on related properties of pharmaceuticals and other biopolymers. Key Features * Contains descriptions of nonfat food solids as biopolymers which exhibit physical properties that are highly dependent on temperature, time, and water content * Details the effects of water on the state and stability of foods * Includes information on changes occuring in state and physicochemical properties during processing and storage * The only book on phase and state transitions written specifically for the applications in food industry, product development, and research * No recent competition Productinformatie:Taal: Engels;Vertaald uit het: Engels;Formaat: ePub met kopieerbeveiliging (DRM) van Adobe;Bestandsgrootte: 19.06 MB;Kopieerrechten: Het kopiëren van (delen van) de pagina's is niet toegestaan ;Printrechten: Het printen van de pagina's is niet toegestaan, tenzij anders aangegeven in het eBook;Voorleesfunctie: De voorleesfunctie is uitgeschakeld;Geschikt voor: Alle e-readers te koop bij bol.com (of compatible met Adobe DRM). Telefoons/tablets met Google Android (1.6 of hoger) voorzien van bol.com boekenbol app. PC en Mac met Adobe reader software;ISBN10: 0080538738;ISBN13: 9780080538730; Engels | Ebook | 1995.
Kategorie: School en studie, Techniek en technologie, Voedselwetenschappen
Daten vom 09.06.2016 11:04h
ISBN (andere Schreibweisen): 0-08-053873-8, 978-0-08-053873-0
Zuerst gefunden: 09.06.2016 11:04:49
Zuletzt gefunden: 09.06.2016 11:04:49
Kleinster Preis: 71,98 (vom 09.06.2016 11:04:49)
Höchster Preis: 71,98 (vom 09.06.2016 11:04:49)
Fundstellen insgesamt: 1

Momentan keine Suchergebnisse - vielleicht bald lieferbar

Ihre Suche nach ist bei mehr als 100 angebundenen Webshops momentan nicht lieferbar. Wir finden dieses Buch aber trotzdem innerhalb weniger Wochen.

Sie Suchen nach diesem Buch:
Phase Transitions in FoodsYrjo H. Roos, Yrjo H Roos: Phase Transitions in Foods
ISBN: 9780080538730

Speichern Sie diese Suche kostenlos in ab, dann werden Sie automatisch benachrichtigt, sobald dieses Buch verfügbar ist. Meistens finden wir dieses Buch innerhalb weniger Wochen und verständigen Sie dann per E-Mail. Sie können dann frei entscheiden, ob Sie das Buch kaufen wollen oder nicht.

Unsere Suchtipps für Ihre Suche:

Sie haben jetzt folgende Möglichkeiten:

  • Speichern Sie diese Seite in Ihren Lesezeichen oder Favoriten ab, dann können Sie jederzeit die Suche erneut ausführen.
  • Das Buch ist tatsächlich derzeit vergriffen bzw. nicht lieferbar. Es ist z.B. eine Rarität. Möglicherweise ist es aber in einiger Zeit lieferbar. Speichern Sie dazu diese Suche kostenlos ab oder lassen Sie sich kostenlos auf dieses Gerät benachrichten und Sie werden automatisch per E-Mail oder Nachricht informiert, sobald dieses Buch wieder lieferbar wird. Wir sind zuversichtlich, dass wir jedes Buch auf diese Weise innerhalb relativ kurzer Zeit finden. Probieren Sie es einfach aus!

Anmeldung mit Google:

ODER

Anmeldung mit Facebook:

Mit Facebook anmelden oder registrieren

Lade…