DieBuchSuche - alle lieferbaren Bücher einfach finden und Preise vieler Anbieter vergleichen.
Wir suchen aus über 100 Shops für Sie jetzt die besten Angebote - bitte etwas Geduld…
- Versandkosten nach Deutschland (ändern auf AUT, CHE, NLD, SWE, DEN, RUS, FRA, POL, CZE, GBR, USA)
Voreinstellungen anlegen

Alle Bücher - jedes Angebot vergleichen
The Georgian Feast: The Vibrant Culture and Savory… - 9780060166465…

Aus unserem Archiv (derzeit nicht erhältlich):
9780060166465 - Darra Goldstein: The Georgian Feast: The Vibrant Culture and Savory Food of the Republic of Georgia - Buch

(?):

The Georgian Feast The Vibrant Culture and Savory Food of the Republic of Georgia (1993) (?)

Lieferung erfolgt aus/von: Vereinigte Staaten von AmerikaBuch ist in englischer SpracheDieses Buch ist ein gebundenes exemplar (Hardcover), kein TaschenbuchGebrauchtes Exemplar, keine Neues Buch. Abnützungs- und Gebrauchsspuren können sichtbar seinErste Ausgabe bzw. Auflage dieses Buches
ISBN:

9780060166465 (?) bzw. 0060166460

, Band: 504, in Englisch, 229 Seiten, Harpercollins, gebundenes Buch, gebraucht, Erstausgabe
Usually ships in 1-2 business days
According to Georgian legend, God took a supper break while creating the world. He became so involved with his meal that he inadvertently tripped over the high peaks of the Caucasus, spilling his food onto the land below. The land blessed by Heaven's table scraps was Georgia.Nestled in the Caucasus mountain range between the Black and Caspian seas, the Republic of Georgia is as beautiful as it is bountiful. The unique geography of the land, which includes both alpine and subtropical zones, has created an enviable culinary tradition. In The Georgian Feast, Darra Goldstein explores the rich and robust culture of Georgia and offers a variety of tempting recipes.The book opens with a fifty-page description of the culture and food of Georgia. Next are over one hundred recipes, often accompanied by notes on the history of the dish. Holiday menus, a glossary of Georgian culinary terms, and an annotated bibliography round out the volume., Hardcover, Ausgabe: 1st, Label: Harpercollins, Harpercollins, Produktgruppe: Book, Publiziert: 1993-04, Studio: Harpercollins, Verkaufsrang: 283564
Schlüsselwörter: Chinese, Indian, Japanese, Pacific Rim, Thai, Vietnamese, Wok Cookery, Books, Cookbooks, Food & Wine, Regional & International, Asian, European, Russian, Belgium, France, Germany, Great Britain, Greenland, Italy, Netherlands, Romania, Scandinavia, History, Travel, Georgia
Daten vom 09.02.2016 07:09h
ISBN (andere Schreibweisen): 0-06-016646-0, 978-0-06-016646-5
Aus unserem Archiv (derzeit nicht erhältlich):
9780060166465 - Darra Goldstein: The Georgian Feast: The Vibrant Culture and Savory Food of the Republic of Georgia - Buch

(?):

The Georgian Feast The Vibrant Culture and Savory Food of the Republic of Georgia (1993) (?)

Lieferung erfolgt aus/von: Vereinigte Staaten von AmerikaBuch ist in englischer SpracheDieses Buch ist ein gebundenes exemplar (Hardcover), kein TaschenbuchNeuware, neues BuchErste Ausgabe bzw. Auflage dieses Buches
ISBN:

9780060166465 (?) bzw. 0060166460

, Band: 504, in Englisch, 229 Seiten, Harpercollins, gebundenes Buch, neu, Erstausgabe
Usually ships in 1-2 business days
According to Georgian legend, God took a supper break while creating the world. He became so involved with his meal that he inadvertently tripped over the high peaks of the Caucasus, spilling his food onto the land below. The land blessed by Heaven's table scraps was Georgia.Nestled in the Caucasus mountain range between the Black and Caspian seas, the Republic of Georgia is as beautiful as it is bountiful. The unique geography of the land, which includes both alpine and subtropical zones, has created an enviable culinary tradition. In The Georgian Feast, Darra Goldstein explores the rich and robust culture of Georgia and offers a variety of tempting recipes.The book opens with a fifty-page description of the culture and food of Georgia. Next are over one hundred recipes, often accompanied by notes on the history of the dish. Holiday menus, a glossary of Georgian culinary terms, and an annotated bibliography round out the volume., Hardcover, Ausgabe: 1st, Label: Harpercollins, Harpercollins, Produktgruppe: Book, Publiziert: 1993-04, Studio: Harpercollins, Verkaufsrang: 283564
Schlüsselwörter: Chinese, Indian, Japanese, Pacific Rim, Thai, Vietnamese, Wok Cookery, Books, Cookbooks, Food & Wine, Regional & International, Asian, European, Russian, Belgium, France, Germany, Great Britain, Greenland, Italy, Netherlands, Romania, Scandinavia, History, Travel, Georgia
Daten vom 09.02.2016 07:09h
ISBN (andere Schreibweisen): 0-06-016646-0, 978-0-06-016646-5
Bezahlte Anzeige/Werbung
Aus unserem Archiv (derzeit nicht erhältlich):
9780060166465 - Darra Goldstein: Georgian Feast: The Vibrant Culture and Savory Food of the Republic of Georgia - Buch

(?):

Georgian Feast The Vibrant Culture and Savory Food of the Republic of Georgia (?)

Lieferung erfolgt aus/von: Vereinigte Staaten von AmerikaBuch ist in englischer SpracheDieses Buch ist ein gebundenes exemplar (Hardcover), kein TaschenbuchNeuware, neues Buch
ISBN:

9780060166465 (?) bzw. 0060166460

, in Englisch, HarperCollins Publishers, gebundenes Buch, neu
Lagernd, zzgl. Versandkosten
The-Georgian-Feast~~Darra-Goldstein, Georgian Feast: The Vibrant Culture and Savory Food of the Republic of Georgia
Kategorie: Other Regional World>Other Regional World
Daten vom 09.02.2016 07:09h
ISBN (andere Schreibweisen): 0-06-016646-0, 978-0-06-016646-5

9780060166465

Finden Sie alle lieferbaren Bücher zur ISBN-Nummer 9780060166465 einfach und schnell und können die Preise vergleichen und sofort bestellen.

Lieferbare Raritäten, Sonderausgaben, Restposten und gebrauchte Bücher sowie antiquarische Bücher des Titels "The Georgian Feast: The Vibrant Culture and Savory Food of the Republic of Georgia" von Darra Goldstein werden vollständig erfasst.

die auer fibel die furcht des weisen 3