DieBuchSuche - alle lieferbaren Bücher einfach finden und Preise vieler Anbieter vergleichen.
Wir suchen aus über 100 Shops für Sie jetzt die besten Angebote - bitte etwas Geduld…
- Versandkosten nach Deutschland (ändern auf AUT, CHE, NLD, SWE, DEN, RUS, FRA, POL, CZE, GBR, USA)
Voreinstellungen anlegen

Alle Bücher - jedes Angebot vergleichen
Kitchen Memories (Boyd, Lucy ) - 9780007485635 - Buch kaufen

Aus unserem Archiv (derzeit nicht erhältlich):

(?):

Kitchen Memories (2013) (?)

Lieferung erfolgt aus/von: DeutschlandBuch ist in englischer SpracheNeuware, neues Buch
ISBN:

9780007485635 (?) bzw. 0007485638

, in Englisch, HarperCollins Publishers, neu
New Book. Shipped from UK in 4 to 14 days. Established seller since 2000.
Daten vom 03.09.2015 19:10h
ISBN (andere Schreibweisen): 0-00-748563-8, 978-0-00-748563-5
Aus unserem Archiv (derzeit nicht erhältlich):

(?):

Kitchen Memories (2013) (?)

Lieferung erfolgt aus/von: DeutschlandBuch ist in englischer SpracheNeuware, neues Buch
ISBN:

9780007485635 (?) bzw. 0007485638

, in Englisch, Harper Collins Publ. UK Feb 2013, neu
Neuware - A cookery book from the head gardener for Michelin-starred cafe Petersham Nurseries and trained chef. Explains how to turn high quality, seasonal produce into extraordinary food. With fresh photography and Boyd's poignant memories describing each recipe's origins. 256 pp. Englisch
Schlüsselwörter: ENGLISCHE BÜCHER / KOCHBUCH; KOCHEN STERNEKÖCHE, STARKÖCHE, SPITZENKÖCHE; COOKING GENERAL; GARDENING GENERAL
Daten vom 03.09.2015 19:10h
ISBN (andere Schreibweisen): 0-00-748563-8, 978-0-00-748563-5
Bezahlte Anzeige/Werbung
Aus unserem Archiv (derzeit nicht erhältlich):

(?):

Kitchen Memories (2013) (?)

Lieferung erfolgt aus/von: DeutschlandBuch ist in englischer SpracheNeuware, neues Buch
ISBN:

9780007485635 (?) bzw. 0007485638

, in Englisch, Harper Collins Publ. UK Feb 2013, neu
Neuware - A cookery book from the head gardener for Michelin-starred cafe Petersham Nurseries and trained chef. Explains how to turn high quality, seasonal produce into extraordinary food. With fresh photography and Boyd's poignant memories describing each recipe's origins. 256 pp. Englisch
Schlüsselwörter: ENGLISCHE BÜCHER / KOCHBUCH; KOCHEN STERNEKÖCHE, STARKÖCHE, SPITZENKÖCHE; COOKING GENERAL; GARDENING GENERAL
Daten vom 03.09.2015 19:10h
ISBN (andere Schreibweisen): 0-00-748563-8, 978-0-00-748563-5
Aus unserem Archiv (derzeit nicht erhältlich):
9780007485635 - Lucy Boyd: Kitchen Memories - Buch

(?):

Kitchen Memories (2013) (?)

Lieferung erfolgt aus/von: Vereinigte Staaten von AmerikaBuch ist in englischer SpracheDieses Buch ist ein gebundenes exemplar (Hardcover), kein TaschenbuchNeuware, neues Buch
ISBN:

9780007485635 (?) bzw. 0007485638

, in Englisch, 256 Seiten, HarperCollins Publishers Ltd, gebundenes Buch, neu
Usually ships in 1-2 business days
Lucy Boyd, head gardener for Michelin-starred cafe Petersham Nurseries and trained chef understands ingredients, and knows how to turn them into extraordinary food. "I absolutely love this book - exactly the sort of food I'd love to eat every day for the rest of my life." - Jamie Oliver "A spectacular cookbook - sensitively and intelligently written from a great gardener, chef and the daughter of a cooking legend." - Jamie Oliver Quality ingredients - in season, simply cooked and perfectly prepared - are at the heart of Lucy's cooking. This beautiful debut collection of irresistible ingredient-inspired recipes is full of Lucy's passion and knowledge of produce. Following a serendipitous apprenticeship into cookery as the daughter of Rose Gray, founder of the River Cafe, Lucy went from planning and cooking dishes alongside Rose for both the family and customers, to lovingly creating the much-lauded kitchen garden at Petersham, providing vegetables and salads for the cafe and for Petersham's owners Francesco and Gael Boglione. Her myriad cooking and gardening experiences has guided Lucy throughout her 8-year partnership with award-winning chef Skye Gyngell as well as nurturing a fascination for Italian vegetables and salads, herbs and edible flowers, a fascination which continues to heavily influence her cooking. This cookery book, complete with stunning, fresh photography and Lucy's poignant memories describing a recipe's origins is essential for anyone with a passion for good food. From Summer Girolles, Veal Loin and Rocket to Cicoria, Mozzarella, Tomatoes with Marinated Salted Anchovies, Lucy's food effortlessly combines quality and simplicity, making this the perfect gift for foodies everywhere. Hardcover, Label: HarperCollins Publishers Ltd, HarperCollins Publishers Ltd, Produktgruppe: Book, Publiziert: 2013-02-14, Studio: HarperCollins Publishers Ltd, Verkaufsrang: 2632601
Schlüsselwörter: Books, Cookbooks, Food & Wine, Entertaining & Holidays, Seasonal, Crafts, Hobbies & Home, Gardening & Landscape Design, Vegetables
Daten vom 03.09.2015 19:10h
ISBN (andere Schreibweisen): 0-00-748563-8, 978-0-00-748563-5
Aus unserem Archiv (derzeit nicht erhältlich):
9780007485635 - Lucy Boyd: Kitchen Memories - Buch

(?):

Kitchen Memories (2013) (?)

Lieferung erfolgt aus/von: DeutschlandBuch ist in englischer SpracheDieses Buch ist ein gebundenes exemplar (Hardcover), kein TaschenbuchNeuware, neues Buch
ISBN:

9780007485635 (?) bzw. 0007485638

, in Englisch, HarperCollins Publishers Ltd, gebundenes Buch, neu
Versandkostenfrei in der BRD, sofort lieferbar
Buch, Hardcover
Daten vom 15.05.2016 10:40h
ISBN (andere Schreibweisen): 0-00-748563-8, 978-0-00-748563-5

9780007485635

Finden Sie alle lieferbaren Bücher zur ISBN-Nummer 9780007485635 einfach und schnell und können die Preise vergleichen und sofort bestellen.

Lieferbare Raritäten, Sonderausgaben, Restposten und gebrauchte Bücher sowie antiquarische Bücher des Titels "Kitchen Memories" von Boyd, Lucy werden vollständig erfasst.

tilman jens amazon douglas smith der letzte tanz