A Guide To Modern Cookery: Edition I of II Author - 8 Angebote vergleichen

Preise2015201620182020
Schnitt 36,16 29,61 27,59 29,81
Nachfrage
Bester Preis: 24,98 (vom 09.12.2018)
1
9783959401111 - Escoffier: A Guide To Modern Cookery: Edition I of II Auguste Escoffier Author

Escoffier: A Guide To Modern Cookery: Edition I of II Auguste Escoffier Author (1935)

Lieferung erfolgt aus/von: Vereinigte Staaten von Amerika ~EN PB NW RP

ISBN: 9783959401111 bzw. 3959401116, vermutlich in Englisch, Reprint Publishing, Taschenbuch, neu, Nachdruck.

26,55 ($ 29,98)¹
unverbindlich
Lieferung aus: Vereinigte Staaten von Amerika, Lagernd, zzgl. Versandkosten.
Complete digitally restored reprint (facsimile) of the original edition of 1907 with excellent resolution and outstanding readability. For print technical reasons, took place the division into two editions. Edition I is from chapter I to XVI with 534 pages and edition II is from chapter XVII to XXIII with 436 pages. Auguste Escoffier (born October 28, 1846, died February 12, 1935). He was a French chef and culinary writer who popularized and updated traditional French cooking methods. He is a legendary figure among chefs and gourmets, and was one of the most important leaders in the development of modern French cuisine. He codified the recipes for the five mother sauces. Auguste Escoffier published Le Guide Culinaire, which is still used as a major reference work, both in the form of a cookbook and a textbook on cooking. Escoffier's recipes and techniques remain highly influential today, and have been adopted by chefs and restaurants not only in France, but also throughout the world.
2
9783959401111 - Escoffier, Auguste: A Guide to Modern Cookery: Edition I of II
Symbolbild
Escoffier, Auguste

A Guide to Modern Cookery: Edition I of II (2015)

Lieferung erfolgt aus/von: Vereinigte Staaten von Amerika DE NW RP

ISBN: 9783959401111 bzw. 3959401116, in Deutsch, Reprint Publishing, neu, Nachdruck.

24,98 + Versand: 13,18 = 38,16
unverbindlich
Von Händler/Antiquariat, Paperbackshop-US [8408184], Wood Dale, IL, U.S.A.
New Book. Shipped from US within 10 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND. Established seller since 2000.
3
9783959401111 - Escoffier, Auguste: A Guide to Modern Cookery: Edition I of II
Symbolbild
Escoffier, Auguste

A Guide to Modern Cookery: Edition I of II (2015)

Lieferung erfolgt aus/von: Vereinigtes Königreich Großbritannien und Nordirland DE NW RP

ISBN: 9783959401111 bzw. 3959401116, in Deutsch, Reprint Publishing, neu, Nachdruck.

29,39 + Versand: 11,18 = 40,57
unverbindlich
Von Händler/Antiquariat, Books2Anywhere [190245], Fairford, GLOS, United Kingdom.
New Book. Delivered from our UK warehouse in 4 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND. Established seller since 2000.
4
3959401116 - Auguste Escoffier: A Guide to Modern Cookery: Edition I of II
Auguste Escoffier

A Guide to Modern Cookery: Edition I of II

Lieferung erfolgt aus/von: Vereinigte Staaten von Amerika DE US

ISBN: 3959401116 bzw. 9783959401111, in Deutsch, Henkea, gebraucht.

25,27 ($ 28,74)¹ + Versand: 4,39 ($ 4,99)¹ = 29,66 ($ 33,73)¹
unverbindlich
Lieferung aus: Vereinigte Staaten von Amerika, Lagernd.
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen
5
9783959401111 - Escoffier, Auguste: A Guide to Modern Cookery: Edition I of II (Paperback or Softback)
Symbolbild
Escoffier, Auguste

A Guide to Modern Cookery: Edition I of II (Paperback or Softback) (2015)

Lieferung erfolgt aus/von: Vereinigte Staaten von Amerika DE PB NW RP

ISBN: 9783959401111 bzw. 3959401116, in Deutsch, Reprint Publishing 10/27/2015, Taschenbuch, neu, Nachdruck.

28,31 + Versand: 7,47 = 35,78
unverbindlich
Von Händler/Antiquariat, BargainBookStores [1033621], Grand Rapids, MI, U.S.A.
Escoffier: A Guide to Modern Cookery: Edition I of II.
6
9783959401111 - Escoffier, Auguste: A Guide To Modern Cookery: Edition I of II
Symbolbild
Escoffier, Auguste

A Guide To Modern Cookery: Edition I of II

Lieferung erfolgt aus/von: Kanada ~EN PB NW RP

ISBN: 9783959401111 bzw. 3959401116, vermutlich in Englisch, Reprint Publishing, Taschenbuch, neu, Nachdruck.

29,87 ($ 33,73)¹ + Versand: 26,56 ($ 29,99)¹ = 56,43 ($ 63,72)¹
unverbindlich
Lieferung aus: Kanada, Versandkosten nach: DEU.
Von Händler/Antiquariat, Russell Books Ltd.
Reprint Publishing. PAPERBACK. 3959401116 Special order direct from the distributor . New.
7
9783959401111 - Auguste Escoffier: A Guide To Modern Cookery: Edition I of II
Auguste Escoffier

A Guide To Modern Cookery: Edition I of II (2015)

Lieferung erfolgt aus/von: Deutschland EN PB NW RP

ISBN: 9783959401111 bzw. 3959401116, in Englisch, 534 Seiten, Reprint Publishing, Taschenbuch, neu, Nachdruck.

Lieferung aus: Deutschland, Gewöhnlich versandfertig in 24 Stunden, Versandkostenfrei.
Von Händler/Antiquariat, Amazon.de.
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen
8
9783959401111 - Auguste Escoffier:
Symbolbild
Auguste Escoffier
Lieferung erfolgt aus/von: Vereinigtes Königreich Großbritannien und Nordirland ~DE PB NW

ISBN: 9783959401111 bzw. 3959401116, vermutlich in Deutsch, Taschenbuch, neu.

33,00 (£ 29,42)¹ + Versand: 3,93 (£ 3,50)¹ = 36,93 (£ 32,92)¹
unverbindlich
Lieferung aus: Vereinigtes Königreich Großbritannien und Nordirland, 4-9 business days.
Lade…