Archiv für ISBNs beginnend mit 9780913250…
Sprache: Englisch
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Bücher in Englisch 9780913250 - Sprache
- Cho C., Editor Tsen: Triticale: First man-made cereal, EAN bzw. ISBN: 9780913250068
- Editor-Y. Pomeranz; Corporate Author-6th, Winnipeg, Man., 1978 International Cereal and Bread Congress; Corporate Author-International Association for Cereal Chemistry; Corporate Author-American Association of Cereal Chemists; Corporate Author-Canadian In: Cereals Seventy Eight: Better Nutrition the World's Millions (English, French, German Russian Edition), EAN bzw. ISBN: 9780913250136
- W. Shuey, W. Shuey (Editor): The Amylograph Handbook, EAN bzw. ISBN: 9780913250150
- Yamazaki W T, Greenwood C T, eds: Soft Wheat: Production, Breeding, Milling and Uses (Monograph series / American Association of Cereal Chemists), EAN bzw. ISBN: 9780913250174
- Pomeranz, Y (Editor), and Munck, Lars (Editor): Cereals: a Renewable Resource, Theory Practice, EAN bzw. ISBN: 9780913250228
- Christensen, Clyde Martin: Storage of cereal grains and their products (Monograph series / American Association of Cereal Chemists), EAN bzw. ISBN: 9780913250235, hat das Duplikat 9780913250051
- Freeman, T. M. (Editor), and American Association of Cereal Chemists, and Gregg, O. W. (Editor): Sodium Intake -Dietary Concerns, EAN bzw. ISBN: 9780913250266
- Baur, Fred J, William B Jackson (eds): Bird control in food plants-it's a flying shame!, EAN bzw. ISBN: 9780913250273
- American Association Of Cereal Chemists: Approved Methods the, EAN bzw. ISBN: 9780913250310
- Editor: Donald B. Bechtel: New Frontiers in Food Microstructure., EAN bzw. ISBN: 9780913250327
- James L. Vetter, editor: Dairy Products for the Cereal Processing Industry, EAN bzw. ISBN: 9780913250358
- Rasper, Vladimir F., ed.: Cereal Polysaccharides in Technology and Nutrition, EAN bzw. ISBN: 9780913250365
- Baur, Fred J. [Editor]: Insect Management for Food Storage and Processing, EAN bzw. ISBN: 9780913250389
- Juliano, Bienvenido O (Editor): Rice: Chemistry and Technology (Monograph Series, 4), EAN bzw. ISBN: 9780913250419
- Faridi, Hamed (Editor), and American Association of Cereal Chemists: Rheology Wheat Products, EAN bzw. ISBN: 9780913250426
- James E. Kruger, David R. Lineback, Editor: Clyde E. Stauffer: Enzymes and Their Role in Cereal Technology (Aacc Monograph Series), EAN bzw. ISBN: 9780913250464
- Hamed Faridi, Jon M. Faubion (Editor): Fundamentals of Dough Rheology, EAN bzw. ISBN: 9780913250471
- Watson, Stanley A (Editor), and Ramstad, Paul E (Editor): Corn: Chemistry Technology (Aacc Monograph Series), EAN bzw. ISBN: 9780913250488
- Giuseppe Fabriani, Editor: Claudia Lintas: Durum Wheat: Chemistry and Technology (AACC monograph series), EAN bzw. ISBN: 9780913250501
- Y. Pomeranz; Y. Pomeranz [Editor]: Wheat : Chemistry and Technology - Volume 1, EAN bzw. ISBN: 9780913250655
- American Association of Cereal Chemists (Creator): Advances in Science and Technology (Advances in Science & Technology), EAN bzw. ISBN: 9780913250662, hat die Duplikate 9780913250280, 9780913250211, 9780913250396, 9780913250167, 9780913250075, 9780913250334 und 9780913250082
- C. Mercier, P. Linko, Editor: J. M. Harper: Extrusion Cooking, EAN bzw. ISBN: 9780913250679
- Pomeranz, Yeshajahu (Editor): Wheat is Unique: Structure, Composition, Processing, End-Use Properties, and Products, EAN bzw. ISBN: 9780913250686
- Tkachuk, R (Editor), and Bushuk, W (Editor): Gluten Proteins 1990, EAN bzw. ISBN: 9780913250716
- Rasper F. Valdimir, Vladimir F. Rasper (Editor): Extensigraph Handbook, EAN bzw. ISBN: 9780913250723
- Pomeranz, Yeshajahu (Editor): Wheat: Chemistry and Technology, EAN bzw. ISBN: 9780913250730
- David B. Sauer, David B. Sauer (Editor): Storage of Cereal Grains and Their Products (AACC monograph series), EAN bzw. ISBN: 9780913250747
- Edwin T. Mertz, Editor: Edwin T. Mertz: Quality Protein Maize, EAN bzw. ISBN: 9780913250754
- Alexander, Richard J., Zobel, Henry F., eds.: Developments in Carbohydrate Chemistry, EAN bzw. ISBN: 9780913250761
- Peter J. Wood, Peter J. Wood (Editor): Oat Bran, EAN bzw. ISBN: 9780913250778
- Alexander W. MacGregor, Editor: Rattan S. Bhatty: Barley: Chemistry and Technology (Aacc Monograph Series), EAN bzw. ISBN: 9780913250808
- M. K. Walker-Simmons, J. L. Ried (Editor): Pre-Harvest Sprouting in Cereals 1992, EAN bzw. ISBN: 9780913250815
- David A. V. Dendy; David A. V. Dendy [Editor]: Sorghum and Millets: Chemistry and Technology, EAN bzw. ISBN: 9780913250846
- C. W. Wrigley, Editor: C. W. Wrigley: Identification of Food Grain Varieties, EAN bzw. ISBN: 9780913250853
- Hamed Faridi, Editor: Hamed Faridi, Editor: Jon Faubion: Wheat End Users Around the World, EAN bzw. ISBN: 9780913250877
- Kulp, Karel; Lorenz, Klaus; Brummer, Juergen: USED (VG) Frozen and Refrigerated Doughs and Batters by, EAN bzw. ISBN: 9780913250884
- James E. Kruger, Editor: James E. Kruger, Editor: Robert B. Matsuo, Editor: Joel W. Dick: Pasta and Noodle Technology, EAN bzw. ISBN: 9780913250891
- Clyde E. Stauffer: Fats and Oils (Eagan Press Handbook Series), EAN bzw. ISBN: 9780913250907
- Ramesh Chandan: Dairy-Based Ingredients (Eagan Press Handbook Ser. ), EAN bzw. ISBN: 9780913250945
- Alexander, Richard J.: Sweeteners: Nutritive Handbook (Eagan Press Handbook Series), EAN bzw. ISBN: 9780913250952
- Mathewson, Paul R.: Enzymes: Practical Guides for the Food Service Industry, EAN bzw. ISBN: 9780913250969
- R. J. Hamer, Editor: R. J. Hamer, Editor: R. Carl Hoseney: Interactions: The Keys to Cereal Quality, EAN bzw. ISBN: 9780913250990