Archiv für ISBNs beginnend mit 9780905942…
Sprache: Englisch
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Bücher in Englisch 9780905942 - Sprache
- n/a: Safe Packing of Food and Drink in Glass Containers: Guideline No. 18: Guidelines for Good Manufacturing Practice, EAN bzw. ISBN: 9780905942117
- Chris Knight: Pesticide Controls in the Food Chain (CCFRA Guidelines), EAN bzw. ISBN: 9780905942124
- Holah, Dr. John: Effective Microbiological Sampling of Food Processing Environments (Guideline S. ), EAN bzw. ISBN: 9780905942131, hat das Duplikat 9780117081031
- Dawson, David: Water Quality for the Food Industry: An Introductory Manual (Guideline), EAN bzw. ISBN: 9780905942148
- Cybulska, Gina: Waste Management in the Food Industry: An Overview (Key Topics in Food Science and Technology), EAN bzw. ISBN: 9780905942308
- Unnamed: Introduction to the Practice of Microbiological Risk Assessment for Food Industry Applications, an (Guideline S. ), EAN bzw. ISBN: 9780905942339
- Hutton, Tim: Food Manufacturing: An Overview (Key Topics in Food Science and Technology), EAN bzw. ISBN: 9780905942353
- Bedford, Lynn V: Dairying Case Study (Haccp in Agriculture), EAN bzw. ISBN: 9780905942445
- Knight, Chris and Stanley, Richard and Jones, Leighton: Agriculture in the Food Supply Chain: An Overview (Key Topics in Food Science & Technology), EAN bzw. ISBN: 9780905942483
- Tim Hutton: Food Chemical Composition: Dietary Significance in Food Manufacturing, EAN bzw. ISBN: 9780905942506
- Bedford, Lynn V: Poultry Rearing for Meat and Egg Production: Case study (HACCP in agriculture), EAN bzw. ISBN: 9780905942537, hat das Duplikat 9780905942438
- John Holah: Guidelines for the Hygienic Design, Construction and Layout of Food Processing Factories (Paperback), EAN bzw. ISBN: 9780905942575, hat das Duplikat 9780117081024
- Hutton, Tim: Food Packaging: An Introduction (Key Topics in Food Science and Technology), EAN bzw. ISBN: 9780905942612
- R. M. George: Foreign Bodies in Foods: Guidelines for Their Prevention, Control and Detection (Paperback), EAN bzw. ISBN: 9780905942681
- Hutton, Tim: Food Preservation, EAN bzw. ISBN: 9780905942698
- Holah, Dr. John: Manual of Hygiene Methods for the Food and Drink Industry, EAN bzw. ISBN: 9780905942704, hat das Duplikat 9780117081000
- Gaze, Mrs Joy: Pasteurisation: a food industry practical guide (second edition), EAN bzw. ISBN: 9780905942896, hat die Duplikate 9780117080805 und 9780117080997