Archiv für ISBNs beginnend mit 9780843622…
Sprache: Englisch
Land: Vereinigte Staaten von Amerika
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Bücher vom/n CBI Publishing (Cahners??) (US) - Verlag
- Dittmer, Griffin: Principles of Food Beverage and Labor Cost Controls for Hotels and Restaurants, EAN bzw. ISBN: 9780843622027, hat die Duplikate 9780442219734, 9780471369288, 9780471285779, 9780471293255, 9780442234331, 9780471286257, 9780471378440, 9780442234324, 9780470440698 und 9780442016012
- Jones, Lila M.: Simplified Recipes for Adult Care Centers, EAN bzw. ISBN: 9780843622034
- Mayo, Edward J.; & Lance P. Jarvis (signed): The Psychology of Leisure Travel : Effective Marketing and Selling of Travel Services, EAN bzw. ISBN: 9780843622041
- Richardson, Treva, and Nicodemus, Wade: Sanitation for Food Service Workers, EAN bzw. ISBN: 9780843622058, hat das Duplikat 9780843605822
- Robert L. Kennedy, Geraline B Hardwick: Fundamentals of Quantity Food Preparation: Appetizers, Salad Dressings and Salads, EAN bzw. ISBN: 9780843622072
- Terrence Janericco: The Book of Great Hors D'Oeuvres, EAN bzw. ISBN: 9780843622102, hat das Duplikat 9780471283928
- Nancy Clark: The Athlete's Kitchen: A Nutrition Guide and Cookbook, EAN bzw. ISBN: 9780843622126, hat die Duplikate 9780553261172 und 9780671608620
- Rest Business Staff: Soup and Salad Bars, EAN bzw. ISBN: 9780843622201
- Frederic H. Sonnenschmidt and Jean F. Nicolas: The professional chef's art of garde manger, EAN bzw. ISBN: 9780843622232, hat die Duplikate 9780470343050, 9780442011536, 9780442282318, 9780843620672 und 9780843605570
- Unnamed: The Book of Great Soups, Sandwiches, and Breads, EAN bzw. ISBN: 9780843622294
- E.B. Kawadler; L.A. Czech: The healthy heart cookbook: gourmet recipe guide for low-calorie, low-fat, low-cholesterol, sodium-restricte, EAN bzw. ISBN: 9780843622300
- Sondra Dahmer, Kurt Kahl, Photographer: Kurt W. Kahl: The Waiter and Waitress Training Manual (Food & Hospitality), EAN bzw. ISBN: 9780843622515, hat das Duplikat 9780843605754
- Tucker, Georgina: The professional housekeeper (Food & Hospitality), EAN bzw. ISBN: 9780843622522
- Peddersen, Raymond B.: Prize Winners: Recipes and Menu Ideas from Award Winning Foodservice Personalities, EAN bzw. ISBN: 9780843622539
- Bern C. Ramey: Great Wine Grapes and the Wines They Make, EAN bzw. ISBN: 9780843622577
- Margo Kokko: The Final Touch: Decorative Garnishes, EAN bzw. ISBN: 9780843622607, hat das Duplikat 9780843622584
- Ninemeier, Jack D.: Purchasing Receiving and Storage A Systems Manual for Restaurants Hotels and Clubs by 1983 Ringbound, EAN bzw. ISBN: 9780843622614
- Tom Feltenstein: Restaurant Profits Through Advertising and Promotion: the Indispensable Plan, EAN bzw. ISBN: 9780843622621
- Robert D. Reid: Food Service and Restaurant Marketing, EAN bzw. ISBN: 9780843622638
- Janericco, Terence: The Book of Great Breakfasts and Brunches, EAN bzw. ISBN: 9780843622645, hat die Duplikate 9780442013554 und 9780471285397
- Nicolas, Jean F., and Nicolas, John F.: Elegant Easy: Decorative Ideas for Food Presentations, EAN bzw. ISBN: 9780843622676, hat das Duplikat 9780843622669
- LOTHAR A KRECK: Menus: Analysis and planning, EAN bzw. ISBN: 9780843622690
- Lundberg, Donald E.: Hotel and Restaurant Business (a Cbi Book) [Aug 01, 1984], EAN bzw. ISBN: 9780843622713, hat die Duplikate 9780843621143, 9780843605334, 9780843620474, 9780843621136, 9780843621426, 9780843605174, 9780471285083, 9780442012465, 9780442205058 und 9780843621754
- Cotton, Nathan S.: QUANTITY BAKING RECIPES: Cakes, Icings, and Cheese Cakes. + Breads, Pastries, Pies, and Cookies. 2 volumes., EAN bzw. ISBN: 9780843622737, hat die Duplikate 9780843622652 und 9780843622720
- Kasavana, Michael L.: Food Service Information Systems (A CBI book), EAN bzw. ISBN: 9780843622744