Falls Sie nur an einem bestimmten Exempar interessiert sind, können Sie aus der folgenden Liste jenes wählen, an dem Sie interessiert sind:
Nur diese Ausgabe anzeigen…
Nur diese Ausgabe anzeigen…
Genetics and Improvement of Barley Malt Quality (Advanced Topics in Science and Technology in China)
10 Angebote vergleichen
Bester Preis: € 165,99 (vom 09.06.2013)Genetics and Improvement of Barley Malt Quality
ISBN: 9783642012792 bzw. 3642012795, vermutlich in Englisch, Springer Shop, neu, E-Book, elektronischer Download.
Genetics and Improvement of Barley Malt Quality presents up-to-date developments in barley production and breeding. The book is divided into nine chapters, including barley production and consumption, germplasm and utilization, chemical composition, protein and protein components, carbohydrates and sugars, starch degrading enzymes, endosperm cell walls and malting quality, genomics and malting quality improvement, and marker-assisted selection for malting quality. The information will be especially useful to barley breeders, malsters, brewers, biochemists, barley quality specialists, molecular geneticists, and biotechnologists. This book may also serve as reference text for post-graduate students and barley researchers. The authors for each chapter are the experts and frontier researchers in the specific areas. Professor Guoping Zhang is a barley breeder and crop physiologist in Department of Agronomy, Zhejiang University of China. Dr. Chengdao Li is a senior molecular geneticist and barley breeder in Department of Agriculture & Food, Western Australia. He is also an adjunct professor in Murdoch University of Australia and Zhejiang University of China. eBook.
Genetics and Improvement of Barley Malt Quality
ISBN: 9783642012792 bzw. 3642012795, in Deutsch, Springer, neu, E-Book.
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen
Genetics and Improvement of Barley Malt Quality (2010)
ISBN: 9783642012792 bzw. 3642012795, in Deutsch, Springer, Berlin/Heidelberg/New York, NY, Deutschland, neu, E-Book, elektronischer Download.
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen
Genetics and Improvement of Barley Malt Quality
ISBN: 9783642261244 bzw. 3642261248, vermutlich in Deutsch, neu.
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen
Genetics and Improvement of Barley Malt Quality
ISBN: 9783642012792 bzw. 3642012795, in Deutsch, Springer Berlin, neu, E-Book, elektronischer Download.
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen
Genetics and Improvement of Barley Malt Quality (2010)
ISBN: 9783642012792 bzw. 3642012795, in Deutsch, Springer, Berlin/Heidelberg/New York, NY, Deutschland, neu.
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen
Genetics and Improvement of Barley Malt Quality
ISBN: 9783642012792 bzw. 3642012795, in Deutsch, Springer-Verlag GmbH, neu, E-Book.
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen
Genetics and Improvement of Barley Malt Quality
ISBN: 9783642012792 bzw. 3642012795, vermutlich in Englisch, Springer-Verlag GmbH, Taschenbuch, neu, E-Book, elektronischer Download.
Genetics and Improvement of Barley Malt Quality als eBook von (2010)
ISBN: 9783642012792 bzw. 3642012795, in Deutsch, Springer Berlin Heidelberg, neu.
Genetics and Improvement of Barley Malt Quality ab 192.49 EURO Auflage 2010.
Genetics and Improvement of Barley Malt Quality (Advanced Topics in Science and Technology in China) (2013)
ISBN: 9783642261244 bzw. 3642261248, in Englisch, 296 Seiten, 2010. Ausgabe, Springer Berlin Heidelberg, Taschenbuch, neu.
Von Händler/Antiquariat, Amazon.de.
Die Beschreibung dieses Angebotes ist von geringer Qualität oder in einer Fremdsprache. Trotzdem anzeigen